lunes, 6 de noviembre de 2017

Cortometratge (Zapping)


Condicions del treball.


» Valoració del programa o programes utilitzats

Amb Openshot es poden ajuntar molts vídeos al mateix temps, usar Croma i afegir música, però com més coses afiges més ràpid se't congela (i a vegades no et dóna temps a guardar el que has fet i se t'esborra tot).

A més, els crèdits que ens oferix este programa tardaven quasi una classe sencera a carregar-se, i després ni tan sols es guardaven. Per tant, a pesar d'haver estat durant unes quantes classes intentant fer-los, vam haver de fer imatges editades en Pizap per a poder afegir-los. D'altra banda, Drive, que ja ho hem estat usant durant diversos anys, ha anat igual que sempre. Tardava molt a pujar-los vídeos que anàvem gravant, però almenys no se'ns esborraven les coses com en Openshot.



» Valoració del treball proposat

Ha sigut un treball molt divertit de gravar i, encara que editar és un treball quelcom pesat (més encara si el programa se't tanca tota l'estona), veure com ha quedat l'al vídeo final és prou satisfactori.



» Diari de sessions

Els primers dies els dediquem basicamente a buscar vídeos que poguérem imitar, agafant també idees de programes de televisió de les quals al final no hem usat ni la mitat.  


Al mateix temps anàvem fent el guió del treball en un docupento de Drive per a distribuir-nos allí els personatges que interpretaríem cada un dels membres del grup. Cada un es va adjudicar un personatge de Teen Wolf, de Friends, de Xicotetes Mentideres i dels Simpsons. 


Després, escrivim també un guió orientatiu per a gravar la part de Gran Germà, que gravem tant en el col·legi Salesianes com a casa de Ricardo. Una vegada finalitzem l'escena omplim el guió amb les escenes que havíem improvisat. 


Mentres retallàvem algunes escenes massa llargues en un ordinador, en els altres anàvem editant ja el tràiler de Teen Wolf, el de Xicotetes Mentideres i el principi de l'apartat de les Notícies, els quals gravarem amb l'ajuda d'un croma de color verd que va traer Miriam.


Quan ja estàvem quasi acabant d'editar la seqüència de Gran Germà ens vam adonar de que en una de les escenes el croma no es veia bé, i per tant no podíem afegir el fons. Així, a pesar que el termini per a rabar coses en el col·legi s'havia passat cap a ja uns quants dies, li vam haver de demanar permís a Ricardo parell eixir de l'aula d'informàtica per a refer l'escena. 

Encara que teníem des de fa ja prou de temps els vídeos per a editar la introducció de Friends, açò junt amb el muntatge del vídeo al complet i els credets va ser ho ultime que es va fer. 

Les ultimes quatre sessions aproximadament se les dediquem als credets, que en el programa Openshot no pareixien voler carregar-se. 
Primer provarem amb uns de la Guerra de les Galàxies que tardaven una classe sencera a carregar-se i després apuntales ni es guardaven. Però no vam aprendre dels nostres errors, perquè de nou al dia següent intentem que funcionara el mateix tipus de credets.

Al fartar-nos de tanta espera, canviem a altres que l'únic que feien era acerar-se a la pantalla i, encara que eixos si que pareixien carregar-se, quan vam fer un els següent ja no es guardaven. 


Decidim llavors utilitzar un editor de fotos cridat Pizap per a crear els nostres propis credets i desperquè posar-los tots seguits en frma de vídeo. Quan ja teníem la mitat dels credits finals fets, el professor ens va proposar canviar-nos d'ordinador un altre que tènia Openshot també insalado. 


Per algun motiu que desconec, allí si que es carregaven i guardaven, però com ja estaven acabats practicament, optem per fer només a introducció a vos credets amb Openshot i tot l'altres amb Pizap.

 




» Si has posat música

 Els temes que hem triat han sigut acords als vídeos que hem imitat.

- Per a imitar la introducció Dels Simpsons i la de Teen Wolf utilitzem la cançó que tenen en la sèrie.
- Per a imitar la introducció de Xicotetes Mentideres utilitzem la cançó ''Secret'' de The Pierces, que és la que tenen en la sèrie.
- Per a imitar la introducció de Friends hem usat la cançó ''I'll be there for you'' de The Rembradts, que al igual que les nteriors, es la que tenen en la serie.

- La cançó del final s'anomena Ninos Roïns, i és d'un sèrie crida Phineas i Ferb. Triem esta cançó per a acabar la presentació perquè un dia que no ens carregava Drive decidim veure vídeos de cançons de sèries Disney en Youtube parell entretindre'ns. El professor ens va dir que era la que mes li agradava, i com ens va fer gràcia la decidim posar a pesar que no té molt a veure amb el nostre vídeo.



» Si has fet una presentacio o un video

 

 

» Duració del vídeo

 5'08 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario